Outfit: touch of white

Happy new year everybody! (Beetje laat maar niet minder gemeend)😉 Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Ik ben een tijdje afwezig geweest door alle drukte op mijn werk en de meiden hadden vakantie dus als ik een dagje thuis was deed ik iets leuks met hun. Ze moeten nog steeds erg wennen dat ik zoveel weg ben en eisen me helemaal op zodra ik bij ze ben. Met kerst en oud & nieuw heb ik bewust niks geplaatst (ook niet op instagram) omdat ik het wel even lekker vond om niks te plaatsen en even ‘rust’ te hebben. De outfit die ik hier draag is al van 2/3 weken geleden en toen ik net de trui wou opzoeken op Zara zag ik dat hij uitverkocht is. Dat is dus het nadeel als ik oude foto’s gebruik, sorry! Ik ga echt proberen sneller foto’s te plaatsen.

  • ZARA sweater (sold out)
  • COSTES pants here

Share:

1 Reactie

  1. 23 januari 2018 / 12:23 AM

    Leuk gecombineerd!! Vooral je trui ziet er super leuk uit, echt een must-have voor deze koude dagen!!

Geef een reactie