Outfit: Schwartz & von halen

Een paar weken geleden ontving ik deze leren handschoenen van Schwartz & von Halen en ik kan niks anders zeggen dan dat ze super zijn! Eerder kocht ik altijd bij de H&M of Hema een paar handschoenen maar nu ik deze gewend ben wil ik niet meer anders. Ze zijn gemaakt van geitenleer, een leersoort wat licht en zacht, maar ook erg stevig is. De binnenkant is gevoerd met een licht bontje wat erg zacht en warm is en het leer houdt alle wind en regen tegen. Je bent dus verzekerd van warme, droge handen met deze mooie handschoenen. Schwartz & von Halen houdt zich niet alleen maar bezig met handschoenen en mutsen maar richt zich ook nog eens op een goed doel. Ze zijn een samenwerking aangegaan met de Nepal Youth Foundation om dakloze kinderen en kinderen die hun ouders zijn verloren een betere toekomst te geven. De Nepal Youth Foundation zorgt voor onderwijs, onderdak, eten en kleding. Van elke aankoop bij Schwartz & von Halen wordt een vast percentage gedoneerd. Elk kind wat hun steunen krijgt een eigen setje kleding. Hoe mooi is dit initiatief?! Ik sta altijd achter zulke acties en kan dit alleen maar positief aanmoedigen.

Met code: riannedrost10 krijgen jullie korting op jullie gehele bestelling en steunen jullie ook nog eens een goed doel dus ik zou zeggen neem een kijkje op de schwartz & von halen site en kijk of er iets moois tussen zit. Have fun shopping! ✨

  • SCHWARTZ & VON HALEN gloves here
  • ZARA coat (similar) here
  • ZARA jeans here
  • LOUIS VUITTON bag here
  • PRIMARK shoes (similar) here

Share:

Geef een reactie