Outfit: black coat

Vorige week was een behoorlijk druk weekje voor ons. Vorig weekend hadden we 2 feestjes staan, was Lynn haar verjaardag en ben ik na jaren thuis zijn voor de kids weer begonnen met werken. We hebben er altijd bewust voor gekozen dat ik thuis was met de kids omdat we regelmatig moesten verhuizen voor mijn man zijn werk. Doordat onze familie allemaal op 1,5/2u rijden afstand woont hadden we nooit een back up voor de kids en we wouden de meiden niet hele dagen naar de opvang doen. Ieder zijn eigen keus wat die doet met de kids maar dit leek ons het beste. Nu Lynn vorige week 4 jaar is geworden mag ze naar de basisschool en wou ik erg graag weer gaan werken. Een tijdje geleden ben ik gaan solliciteren en het kwam precies zo uit dat ik in de week van haar verjaardag kon starten, beter kon niet! Nu is de wekelijkse invulling behoorlijk veranderd voor iedereen in huis en is het een beetje puzzelen maar het gaat vast vanzelf wennen.

Share:

Geef een reactie