Oufit: Camel coat

Eindelijk een camel coat! Ik heb het wel eens eerder in een andere post gehad over winterjassen en dat ik nog erg graag een camel coat wou. Nooit kon ik een leuke vinden die ook nog een beetje betaalbaar is. Begrijp me goed ik hou erg van kleding en kan er veel geld aan uitgeven maar ik wil een item toch het liefst zo goedkoop mogelijk. Een paar weken geleden was ik in de Zara en zag ik deze bij de TRF afdeling hangen. Er hing nog maar 1 en het was precies mijn maat dus ik kon hem natuurlijk niet laten hangen šŸ˜‰ mijn man wordt altijd gek van die uitspraak want ik heb ondertussen al een aardige jassen collectie opgebouwd en hij snapt niet wat ik met al die jassen moet. Maar een camel coat had ik nog niet en die is tijdloos dus ik moest en zou er een hebben.

Share:

Geef een reactie