Kids: broek met volant

De afgelopen tijd maakte ik iedere keer foto’s zonder Lynn en waren er ook momenten dat ze wel eens mee was maar geen zin had om ook op de foto te gaan. Gebeurt niet vaak moet ik zeggen want meestal als ik van iets of iemand een foto maak zegt ze gelijk: ik wil ook! Toen ik deze broek voor Lynn had bestelt was ze erg enthousiast en wou ze hem houden. Maar een dag later was ze al snel van mening veranderd en vond ze het toch maar een gekke broek met die ruches aan de onderkant. Uiteindelijk deed ze hem toch aan en zeiden erg veel mensen dat ze een hele leuke broek aan had. Ze had die complimentjes blijkbaar even nodig om die gekke broek toch leuk te vinden. Nu wil ze hem gelukkig regelmatig aan en is mama blij want volgens mij vind ik de broek leuker dan haar.

  • RIVER ISLAND jack ( van vorig jaar )
  • ZARA top hier
  • RIVER ISLAND pants hier
  • DR. MARTENS shoes hier

Share:

Geef een reactie