Outfit: Teddy coat

De teddy coat zie je tegenwoordig overal voorbij komen en ook ik kon het niet laten om een te kopen. De H&M slaagt er iedere keer weer in om een item te maken die iedereen wil hebben en binnen no time is uitverkocht. Ik kon deze jas dus ook nergens meer krijgen en had hem al uit mijn hoofd gezet tot ik een paar weken geleden hem in een keer weer zag hangen. Met een vriendin van me ga ik regelmatig even een ochtendje Dordrecht voor een bliksembezoek door de Primark en toen we nog even naar de H&M gingen hing hij daar precies in de maat die ik wou.đŸ’ƒđŸŒ Ik heb geen seconde getwijfeld en hem meteen meegenomen. Wat vinden jullie van de teddy jassen?

 

  • H&M teddy coat here and here
  • H&M hat (similar) here
  • H&M shirt here
  • COSTES pants (similar) here
  • ZARA shoes

Share:

Geef een reactie