Ideal of sweden

De afgelopen tijd ben ik regelmatig opzoek geweest naar leuke en goeie telefoonhoesjes maar ik kon nooit goed slagen. Ik heb veel simpele hoesjes gehad puur om de bescherming. Ik vond ze nooit echt leuk en als ik een keer een leuke had was het printje er zo af. Tot ik laatst contact kreeg met Ideal of Sweden. Wat een fijne hoesjes zijn dat zeg!

Ideal of Sweden heeft een ruime keuze aan stijlvolle hoesjes die helemaal bij de laatste modetrends passen en echt voor ieder wat wils. Ze hebben een breed assortiment van hoesjes met hele leuke printjes en bijpassende power banks tot hele leuke classy wallet cases. Toen ik het pakketje binnen kreeg en zag hoe ze waren verpakt was ik gelijk happy. De afgelopen weken heb ik het hoesje dagelijks gebruikt en ze zien er nog steeds helemaal super uit, geen slijtage aan het printje, geen zichtbare krassen en erg goede bescherming want mijn telefoon is ondertussen alweer een paar keer gevallen en hij leeft nog steeds.

  • Tot 31 oktober kan je met mijn code: RIANNE20 nog 20% korting op je bestelling krijgen.

Geef een reactie