Outfit: Floral dress

Er zit alweer een tijdje tussen deze post en mijn vorige.. Vorige week hadden de kids vakantie en dan schieten er toch al snel wat dingen bij in. We zijn een paar dagen naar Friesland geweest en als we naar Friesland gaan zitten de dagen al snel vol met iedereen bezoeken en leuke dingen doen. Toen we terug kwamen van Friesland hadden we in Breda nog veel dingen te doen en daarna werd ik ziek. De afgelopen dagen dat ik ziek was had ik geen kracht om een post te maken of ook maar iets te doen op mijn telefoon dus dan gaan er toch al snel wat dagen voorbij zonder iets aan mijn blog of instagram te doen. Maar gelukkig voel ik me weer iets fitter en zijn de kids weer naar school dus we hebben weer tijd. Deze jurk kocht ik bij de Zara en was natuurlijk perfect met het mooie weer vorige week. Ook in de herfst en winter kan je hem prima dragen met een panty of met overknee boots.

  • ZARA leather jacket
  • ZARA dress
  • BOOHOO boots

Share:

Geef een reactie