Outfit: Little bit of metallic

De laatste post ging over een touch of pink en vandaag is het een touch of metallic. Deze schoenen heb ik een paar maanden geleden al gekocht bij de Zara, helaas draag ik ze erg weinig omdat ze net wat te klein zijn. Ik denk dat veel vrouwen dat probleem herkennen met schoenen šŸ˜‰ Je krijgt ze binnen met de post, past ze binnen in huis en checkt ze in de spiegel. Helemaal top denk je dan. Tot het moment je ze buiten gaat dragen en je er al heel snel achter bent dat ze toch niet zo top zijn als gedacht. Helaas is het dan al te laat om ze om te ruilen voor een grotere maat. Dat is dus mijn probleem met deze laarsjes. Ik vind ze erg leuk en zou ze graag vaker aan doen maar het zijn meer zitschoenen dan loopschoenen en dan komt het deze keer niet door een te hoge hak maar doordat ze ietsiepietsie te klein zijn. Let me know als ik iemand blij kan maken met deze schoenen het is een maat 38 en zo vallen ze ook. Ik draag meestal maat 39 en heel soms 38.

  • ZARA top
  • ZARA jeans
  • ZARA shoes

Share:

Geef een reactie