Lifestyle

Ik ben erg graag bezig met ons interieur veranderen en ook gek op koopjes. Bijna iedere week ga ik langs de kringloop om te kijken of er weer wat leuks staat of ik speur marktplaats af. Binnenkort zal ik eens een post maken over wat ik allemaal bij de kringloop en marktplaats heb gekocht. Ik kan je vertellen, dat is bijna alles in ons huis! Voor nu heb ik een post gemaakt over ikea hacks. Ik zit regelmatig op Pinterest voor inspiratie en kwam super leuke dingen tegen die ik graag met jullie wil delen. De laatste tijd ben ik erg van gouden details in ons huis en dit zijn allemaal spullen van ikea die je zelf erg makkelijk kan omtoveren tot een low budget eyecatcher. Het enige wat je nodig hebt is een goud kleurige spuitbus!

Bij dit tafeltje hebben ze er voor gekozen om de onderste plaat zwart te laten. Je kan hem ook goud spuiten of er een leuke folie van marmer of van een ander printje opplakken. Dit tafeltje is ook in het wit te verkrijgen dus je hebt de mogelijkheid om de plaat wit te laten.

Je kan dit tafeltje op 2 manieren afstylen. Op de eerste foto hebben ze het tafeltje intact gelaten en hem alleen goud gespoten. Bij de laatste foto hebben ze de onderste plaat weggelaten zodat je alleen het frame ziet.

De Vittsjo collectie kan je kopen in het wit of in het zwart. De eerste foto was een zwart kastje wat je kan zien aan de onderste plaat van de kast. De laatste foto was een wit kastje dus het is maar net wat je zelf mooier vind. Je kan er ook voor kiezen om de plaat goud te spuiten.

Wat ook een erg leuk idee is om op de onderste plank marmeren folie te plakken. Op de laatste foto hebben ze dit gedaan. Het is even iets anders en helemaal in nu.

Zoals je op de foto’s kan zien is dit bureau op meerdere manieren te gebruiken in huis. De Ikea Vittsjo serie is een hele simpele, goedkope meubellijn waar je erg leuke dingen mee kan doen. Alle afbeeldingen komen van Pinterest, voor meer inspiratie zou ik zeker daar gaan kijken!

Share:

Geef een reactie