Kids: Glitter & unicorn

Het is alweer woensdag en zitten alweer op de helft van de eerste week na de vakantie. Ik kan aan de meiden wel merken dat ze er weer even in moeten komen. Na een week vakantie en lekker rustig aan doen ’s ochtends is het toch weer even wennen voor ze. Waar ik niet aan kan wennen is dit verschrikkelijke weer. Je wordt gelijk chagrijnig als je uit bed komt en naar buiten kijkt. Hopelijk wordt het snel beter weer en kunnen de kinderen weer wat meer buiten spelen. Lynn was ook helemaal blij dat we tussen de regenbuien door even snel foto’s konden maken. Ze vind het nog steeds leuk als ik foto’s van haar ga maken. Als we een paar dagen geen foto’s hebben gemaakt vraagt ze zelf aan me wanneer we foto’s gaan maken. Ze kijkt thuis zelf wat voor jasje ze aan wil en welk tasje mee moet. Ik hoef haar ook niks te vragen ze gaat zelf wat stapjes zetten en een beetje draaien. Zo grappig om te zien! Lynn draagt hier een leren jasje met een bontje er overheen. Ik ben gek op die bontjes en die hebben we dan ook in meerdere kleuren. Ze zijn ideaal om te combineren. Je kan ze over een leren jasje of spijkerjasje aan doen maar staan ook super leuk over een basis shirtje, jurkje of spijkerblouse. Zo kan je met 1 ding super veel combinaties maken.

  • ZARA jacket
  • ZARA fake fur
  • ZARA legging
  • ZARA shoes
  • CLAIRE’S bag

Share:

Geef een reactie