Kids: Perfect parka

Hier is ze weer! Het heeft eventjes geduurd maar we konden gister tussen de regenbuien door snel wat foto’s maken. Lynn is de afgelopen tijd vaak niet lekker geweest. Het begon met de griep wat lang bleef hangen en afgelopen weekend heeft ze 2 nachten achter elkaar alles onder lopen spugen. Gister was ze gelukkig weer helemaal fit en nu maar hopen dat ze voorlopig even niks heeft. Lynn draagt hier een parka jasje van de Zara met een super leuke witte bontkraag. Het kraagje kan je er af ritsen wat erg handig is als het straks weer wat warmer wordt. Binnen in het jasje zit een hele zachte voering die je er ook uit kan ritsen. Het is dus een jasje die je meerdere seizoenen kan dragen, erg fijn want met de kinderen blijf je jasjes kopen. Ze heeft geluk dat ze een oudere zus heeft die erg zuinig is op haar kleding. Lynn draagt heel veel oude jasjes en schoenen van Soraya. Deze Uggs zijn ook van Soraya geweest en zien er nog uit als nieuw. Lynn is met dit ook het tegenovergestelde van Soraya. Lynn maakt al haar kleding zo vies dat je het er niet meer uit krijgt met wassen of het is kapot, ik kan haar kleding bijna altijd weg gooien. By the way het jasje wat ze hier draagt heb ik 2 weken geleden nog in de sale gescoord!

  • ZARA jacket
  • ZEEMAN legging
  • UGG shoes

Share:

Geef een reactie