Kids: Trouble maker

Vandaag een outfitje van Lynn met een jasje die perfect bij haar past. Lynn is bij ons thuis echt het boefje, we noemen haar ook wel eens ons kleine monstertje. Ze doet echt alles wat niet mag. Soraya was altijd erg makkelijk toen ze die leeftijd had. Soraya luisterde meestal na 1 keer wel en ik hoefde nooit dingen voor haar op te ruimen waar ze niet aan mocht zitten. Lynn daarentegen is dus totaal het tegenovergestelde. Lynn luistert NOOIT na 1 keer en probeert je altijd uit te testen. Als ze gaat verven zit er meer verf op haar handen en kleren dan op het papier. Met kleuren het zelfde probleem, er is dan meer op m’n eettafel of bureau gekleurd dan op haar papiertje. Nagellak is ook al zo’n fijn goedje waar Lynn dol op is.. m’n eettafel, salontafel, bureau en bank zitten er al onder en dan hebben we het nog niets eens over haar dagelijkse make up look gehad šŸ˜ Ze vraagt altijd netjes om lipgloss en die geef ik haar dan in de lichtste kleur die we hebben maar daar neemt madam geen genoegen mee. Ze heeft zelf ook een make up koffer en dan na een paar minuten stilte weet je wel genoeg. Toen ik dit jasje online zag bij River Island moest ik hem gewoon voor haar hebben. Het is echt ons kleine trouble maker.

  • RIVER ISLAND bomber
  • ZARA jack
  • ZARA scarf
  • ZEEMAN legging
  • ZARA shoes

1 Reactie

  1. Lea
    16 februari 2017 / 6:47 PM

    Haha lynnie (L) super schattig!

Geef een reactie