Kids: Mettalic & bow

unadjustednonraw_thumb_45a3Het is weer tijd voor een outfitje van Lynn. Ze was afgelopen dagen een beetje ziek maar gelukkig knapt ze nu weer op. Vorige week ging ik even met haar naar de stad en toen zag ze deze schoentjes bij de Zara. Madam moest en zou ze hebben, ik kon zeggen wat ik wou maar ze moesten mee. We hadden de afspraak gemaakt als papa ze niet mooi zou vinden dat ze terug moesten maar papa vond ze leuk dus mocht ze de schoentjes houden. Ze was super blij en vanaf die dag heeft ze de schoentjes iedere dag aan. De foto’s zijn gemaakt toen het een beetje regende dus ze zijn helaas niet van top kwaliteit maar wat wil je ook met dit weer in Nederland šŸ˜©

  • RIVER ISLAND headband
  • ZARA coat
  • ZEEMAN legging
  • ZARA shoes

unadjustednonraw_thumb_45aaunadjustednonraw_thumb_459c

1 Reactie

Geef een reactie